Onze klas

Onze klas

dinsdag 31 mei 2016

Lakeside Paradise

Vandaag gingen we met het vijfde en zesde leerjaar van Zerkegem en Snellegem naar 'Lakeside Paradise' in Knokke-Heist. We keken er al heel de week naar uit en de fijne dag bevestigde alle verwachtingen!
In de voormiddag gingen we kajakken en stand up paddleboarden (of 'suppen') aan de 'Lakeside' van het Duinenwatermeer. De kille, mistige morgen hield ons niet tegen en gewapend met een wetsuit gingen we aan de slag. We leerden ons staande houden, ons evenwicht controleren en deden verschillende activiteiten. We maakten ook kennis met de 'supzilla', een groot paddleboard waar we met z'n allen op moesten kruipen. In totaal stonden we er met 28 op, wat volgens de begeleiders een nieuw lokaal record is.
's Middags gingen we vervolgens kneeboarden aan de 'Wakeside' van de plas. We werden door een kabelbaan voortgetrokken over het water, zittend op een kneeboard. In de bochten moesten we ons goed staande houden, maar als we een volledige ronde op de 'Wakeside' hadden gemaakt, hadden we maar liefst 720 meter afgelegd aan een snelheid van ongeveer 45 kilometer per uur! Sommige kinderen waagden zich zelfs aan een van de jumps in het water (en met succes!).
Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat het een fantastische dag was (enkele kinderen noemden het zelfs "de beste sportdag ooit") en dat iedereen vanavond goed zal slapen door het vele sporten.
Enkele foto's kun je bekijken door op het logo van 'Lakeside Paradise' te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten