Onze klas

Onze klas

donderdag 12 mei 2016

Dag van de Rotary 2016

Vandaag namen we met onze klas deel aan de 'Dag van de Rotary'. Op deze zonnige dag hadden we een erg druk schema waarover je hieronder wat meer kunt lezen.
's Morgens gingen we met onze fiets naar Jabbeke, waar we van een muzikaal toneelstuk over pesten konden genieten. We zagen hoe snel plagen soms tot pesten kan leiden en hoeveel deugd het doet om een welgemeende 'sorry' te kunnen zeggen.
Daarna oefenden we onze flashmob nog een laatste keer in met alle scholen samen en nuttigden we ons middagmaal in het grasveld naast het VTC Jabbeke.
Vervolgens reden we allemaal samen met enkele bussen naar Brugge, waar we op de Grote Markt, waar we onder de schaduw van het belfort onze flashmob enkele keren uitvoerden. De aandacht van de toeristen was enorm en er verschenen dan ook spontaan veel camera's. We hopen dat ze onze anti-pesten-boodschap goed begrepen hebben.
Als slot van deze dag reden we met de bus terug naar Jabbeke, waar we nog iets dronken en dan terug naar school fietsten. Het was een erg geslaagde dag!
Foto's kun je vinden door op onze groepsfoto te klikken. Een fragment van onze flashmob vind je door op het 'play-knopje' te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten