Onze klas

Onze klas

dinsdag 29 mei 2018

Lakeside Paradise

Vandaag gingen we met het vijfde en zesde leerjaar van Zerkegem en Snellegem naar 'Lakeside Paradise' in Knokke-Heist. We vreesden even voor het weer, maar het werd een prachtige, zonnige dag!
In de voormiddag gingen we kajakken en stand up paddleboarden (of 'suppen') aan de 'Lakeside' van het Duinenwatermeer. Met een wetsuit, een plank en een peddel gingen we aan de slag. We leerden ons staande houden, ons evenwicht controleren en deden verschillende activiteiten. We maakten ook kennis met de 'supzilla', een groot paddleboard waar we met z'n allen op moesten kruipen.
's Middags gingen we vervolgens kneeboarden aan de 'Wakeside' van de plas. We werden door een kabelbaan voortgetrokken over het water, zittend op een kneeboard. In de bochten moesten we ons goed vasthouden, maar wie een volledige ronde op de 'Wakeside' had gemaakt, had we maar liefst 720 meter afgelegd aan een snelheid van ongeveer 45 kilometer per uur! Sommige kinderen waagden zich zelfs aan waterski's (en met succes!).
Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat het een fantastische dag was en dat iedereen vanavond goed zal slapen door het vele sporten.
De foto's van deze dag kun je bekijken door op het logo van 'Lakeside Paradise' te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten