Onze klas

Onze klas

woensdag 3 december 2014

Sinterklaas II

Voor zover we weten, komen de Zwarte Pieten nog steeds elke dag bij ons op school slapen. Elke dag is er wel weer iets veranderd en elke dag krijgen we een brief met daarin een opdracht. Dat de kleuters de slaapkamer moesten maken en het vierde leerjaar ervoor moest zorgen dat de Zwarte Pieten het 's nachts warm zouden hebben, wisten jullie al. De volgende dagen vroegen de Pieten het derde leerjaar om ervoor te zorgen dat ze zich konden verfrissen (en ja hoor, het water was zwart de volgende dag!), het tweede leerjaar om wat speelgoed, het eerste leerjaar vroeger ze om vervoersmiddelen om de daken te gaan inspecteren in Snellegem en onze klas vroegen ze om voor eten te zorgen.
Elke klas zorgde ervoor dat de opdracht in orde was en als je op deurhanger hieronder klikt, kun je zien hoe de slaapkamer van de Zwarte Pieten er ondertussen uitziet.
Onze klas heeft ook de ruiten van de eetzaal beschilderd om ervoor te zorgen dat de Sint zich zeker welkom zal voelen. Ook dat kun je zien bij de foto's.
Morgen krijgen we dan ook eens overdag bezoek van de Sint en de Zwarte Pieten, spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten